Velashape Unique

Mange oplever løs hud efter vægttab eller graviditet, og det kan være svært (og ofte umuligt) at træne det væk, hvis først huden er blevet slap.

Løs hud på mave, baller, lår og knæ er blandt de populære områder at blive behandlet. Formålet med Velashape er en konkret reducering af omfanget i centimeter, ligesom en glattere og pænere hudstruktur får dine former fremhævet på flotteste vis.

Hvad er Velashape Unique?

For langt de fleste der kommer over 30-årsalderen, begynder huden at miste sin elasticitet. Ved større vægttab kan det give løs hud i de områder hvor vægttabet har været mest intensivt. Kroppen efter en fødsel kan have behov for lidt hjælp til at komme tilbage i vanlig styrke og form, og her er behandlingen især effektiv, da den både strammer vævet op og reducerer uønskede fedtdepoter på f.eks. maven eller lår og baller.

Velashape egner sig også til dig der har fået forestaget en kosmetisk operation i form af fedtsugning, eller reducering af løs hud. Her vil velashape være den ideelle kombinationsbehandling, der sikrer et flot og jævnt resultat ved at dræne væsken fra de behandlede områder, og derved give en mere ensartet hudstruktur og et flot resultat, samt mindsker hævelser efter en kosmetisk operation. 

Hvilke resultater har andre fået?

Før og efter resultater

Kvinde 34 år

14 Behandlinger af mave = – 64 cm 

➝ Under brystet: 126 cm – 99 cm = – 27 cm
➝ Taljen: 130 cm – 109 cm = 21 cm
➝ 7 cm under navlen: 133 cm – 117 cm = – 16 cm

Før og efter resultater

Kvinde 55 år

11 Behandlinger af mave = – 28 cm 

 • ➝ Under brystet: 92,5cm – 83 cm = -9,5cm
 • ➝ Taljen: 102 cm – 91 cm = – 11 cm
 • ➝ 7 cm under navlen: 106 cm – 98 cm = – 8 cm

Før og efter resultater

Mand 33 år 

6 Behandlinger af mave = – 19 cm 

➝ Under brystet: 103 cm – 94 cm = – 9 cm
➝ Taljen: 109 cm – 103 cm = – 6 cm
➝ 7 cm under navlen: 107 cm – 103 cm = – 4 cm

Før og efter resultater

Kvinde 65 år 

9 Behandlinger af mave = – 26 cm 

➝ Under brystet: 84 cm – 76 cm = – 8 cm
➝ Taljen: 92 cm – 82 cm = – 10 cm
➝ 7 cm under navlen: 100 cm – 92 cm = – 8 cm

AROMATERAPI OG MASSAGE

Imens du ligger og får en velashape behandling, vil rummet fyldes op af dejlige dufte af essentielle olier fra en diffuser som kan give mange terapeutiske fordele og sørge for at du indånder en ren luft.

Forskning viser, at diffusering af visse olier kan bidrage til at reducere bakterier, svampe, skimmel og ubehagelige lugte.

Derudover kan denne metode hjælpe dig med at slappe af, lindre spændinger, hjælpe med vægtstyring, forbedre koncentrationen og øge din mental klarhed.

Prøv også Velashape ryg massage. Med sin masserende og sugende funktion, samt en  opvarmende effekt, kan du opleve en dybdegående massage, som løsner op i alle spændinger i ryggen. 

Bliv inspireret og se før- og efter billeder

Jeg er utrolig stolt af alle mine dejlige klienter, der har opnået fantastiske resultater. Herunder kan de swipe frem og tilbage, og se resultaterne.

CE98F038-C286-49EB-8936-0A8A4EBE0C06CE98F038-C286-49EB-8936-0A8A4EBE0C06
C22E8CB2-B3B4-4214-986B-6B58C13F15D5C22E8CB2-B3B4-4214-986B-6B58C13F15D5
IMG_5374IMG_5374

Har du spørgsmål?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.

Hvordan virker Velashape Unique?

Velashape er helt unik med sine 5 funktioner, sammenlignet med andre Velashapes maskiner i Danmark.

 1. Cavitation (ultralyd)
 2. vakuum
 3. radiofrekvensbehandling (RF)
 4. Ruller
 5. Infrarød (IR)

Cavitation er en form for emulgering af fedtet, hvor der med en lavfrekvens ultralyd (40KHz) dannes der luftbobler i fedtvævet. Luftboblerne danner et overtryk inde i cellen og får membranen til at briste. Triglyceriderne i fedtcellerne bliver flydende ved legemstemperatur og frigives når membranen kollapser. Derefter kan fedtet udskille sig lettere via lymfe systemet og forlader til sidst kroppen via urinvejene og sved. Dette frarådes til ammende, da det vil også blive udskilt via mælken.

Man kan ikke helbrede decideret fedme, men behandlingen har derimod god effekt på genstridige fedtdepoter, som man har svært ved at komme af med på trods af motion, fitness eller slankekure.

Cavitation kan forgå som en behandling for sig selv, eller kombineret med infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, da effekten forstærkes og vil have en opstrammende virkning i dybden.

Ved at kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Det tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og af kollagen fibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning, og af et vakuum stimulerer til dannelse af nye og bedre kollagen og elastiske fibre, hvilket resulterer i at slaphed i huden, såvel som generelt øget fylde i området mindskes, ligesom der sker en generel forbedring af hudens struktur og tekstur. 

Velashape er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker en fedtsugning, eller kirurgiske indgreb, men som kæmper med løs slap hud og/eller buler, og ujævn hud på eksempelvis baller og lår. Alt sammen i en behandling, som kan foretages uden nogen form for restitutionstid eller efterfølgende ar dannelser.

Med Velashape kan du opnå disse egenskaber:

 • Reducere genstridige fedtdepoter

 • Cellulite reduktion og glattere hud

 • Hudopstramning

 • Øget elasticitet i huden.

 • Dræning og fjernelse af affaldsstoffer fra huden.

 • Mindske rynker

 • Mindske strækmærker og ar

 • Øger metabolismen

 • Reduktion af poser/mørke render under øjnene

Hvor hurtigt kan jeg se en forandring?

Gradvis forbedring af det behandlede område kan erkendes allerede efter 1. behandling, idet hudoverfladen fremtræder mere glat og fast. Det endelige resultat ses først efter 3 mdr.

Hvor mange centimeter kan jeg få reduceret min omkreds?

I kliniske studier rapporterer patienter en gennemsnitsreduktion på 1 – 3 centimeter efter 1 behandling. I en nylig undersøgelse udviste 100 % af patienterne en reduktion på mindst 1,5 cm.

Gør det ondt?

De fleste patienter finder behandlingen med Velashape behagelig – som en varm dyb vævsmassage. Behandlingen er designet, så den tager hensyn til dit komfort niveau og din sensitivitet. Det er normalt, at man oplever en vis varmefølelse i området i nogle timer efter behandlingen. Din hud kan også være rød i adskillige timer efter behandlingen. Efter behandlingen kan man have en fornemmelse som efter en intensiv workout. Der kan forekomme hævelse og blå mærker på særligt sensitive områder som fx overarme og hage.

Er Velashape sikker?

Sikkerhed og effektivitet er blevet dokumenteret med resultater fra kliniske Multi-Centerundersøgelser og i mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt. Behandlingen er sikker og effektiv til alle hudtyper og -farver. Der er ingen rapporter om negative sundhedspåvirkninger hverken på kort eller langt sigt. Med over 10 års klinisk erfaring, mere end et dusin undersøgelser og flere publicerede studier end noget andet apparatur, er Velashape i dag den mest anerkendte non-invasive, konturformende behandling på markedet. Velashape er CE mærket, FDA godkendt, fuldstændig sikker og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.

Hvem er de bedste kandidater til Velashape behandling?

 • Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30

 • Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.

Kontraindikationer

 • Pacemaker

 • Implantater med metal

 • Åreknuder

 • Gravide eller ammende

 • Historik med kræft

    Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen.

Hvor mange behandlinger og hvor ofte?

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der kan fortages 10 behandlinger og derefter skal der gå længere tid mellem behandlinger hvis man ønsker at fortsætte. Resultaterne er ikke permanente men man kan vedligeholde med en behandling en gang om måneden. 

 • Cavitation af et stort område tager kun få minutter. Da behandlingen ingen effekt har på fedtceller, som ikke er færdige med at reparere sig selv, bør behandlingen ikke udføres oftere end 1 x ugentligt. behandlingen kan foretages kun på større områder og kombineres med RF/IR

 • RF/IR kan behandles hver 4-5 dag. 30 min. for et stort område, eksempelvis maven. 

 • Der anbefales Cavitation kombineret med RF/IR for at få større resultater. Begge behandlinger sammen  tager ca. 40 min. og udføres 1 x ugentligt. 

 • Ansigtsbehandling med RF/IR 1 x ugentligt 15-20 min. pr. behandling.

Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, reducering af fedtdepoter, opstramning efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningstegn.

Behandlingen er ikke en slankekur, men skal ses som en hjælp til reduktion af genstridige fedtdepoter.