VACUUMFIT100

Som den eneste klinik i Danmark, tilbyder Bodyline denne fantastiske bodywrap behandling. Er du utilfreds med flere områder på kroppen. Generet af genstridige fedtdepoter, væskeophobninger, appelsinhud, løs hud. Så er Vacuumfit100 den helt rigtige behandling for dig.

VACUUMFIT100

Vacuumfit100 er en bodywrap behandling, hvor kroppen bliver olieret, pakket ind i en stor gennemsigtig sæk hvor luften suges ud. Fedt på kroppen reduceres og affaldstoffer/væske udskilles fra kroppen. Der opnåes synlige resultater allerede ved første behandling. Tab mellem 1-4 cm pr område/behandling. Det er både arme, bh-delle, flanker, talje, mave, numse, hofter, lår, knæ og læg der behandles på en gang.

Med vacuumfit100 kan du opnå:
* Vægttab
* Fedtreduktion
* Udrensning af væske og affaldstoffer
* Formindskning af appelsinhud

VacuumFit100 giver også fugt og opfrisker huden med hyaluron og genopretter dens elasticitet.  Under behandling ligger du på en infrarød sauna madras som varmer kroppen og har en masse gavnlige effekter for kroppen. Bl.a smertelindring, styrkning af immunforsvaret, restitution af muskler og m.m. Derudover får du også LED ansigtsmaske lysbehandling til bl.a. behandling af rynker, acne, pigmentfejl og rødme. Vacuumfit100 behandlingen varer 45 minutter. Der afsættes ca. 1,5 time og dette er inklusiv vejning/måling/billeder før og efter behandlingen. Infrarød sauna og lysterapi kombineres i de 45 minutters man er pakket ind. Der vil blive afspillet noget afslappende musik i baggrunden med duften af aromaterapi. Behandlingen kan foretages 1-2 gange om ugen.

Har du spørgsmål?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.