Om mig

Mit navn er Jasmine, og jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og sygeplejerske. Længere nede kan du læse mere omkring mig, og hvem jeg er.

Jeg er DIN træner

Som personlig træner og sundhedsfaglig, er min filosofi, at en kombination af sund kost og regelmæssig motion, altid vil være et bedre valg på længere sigt. Men vi lever i en verden af høj teknologi, som kan fremme processen inden for vægttab og muskelopbygning og meget mere, så hvorfor ikke benytte os af det?

Min målgruppe er alle mennesker som har lyst til at skabe en ændring i deres liv og blive sundere, men samtidig også er nysgerrig på at se hvad nutidens teknologi kan gøre for at fremme processen og skabe hurtigere resultater.

Jeg har i mit arbejde især fokus på fedttab, øget velvære, forbedret kondition, øget styrke og motivation til en sundere og aktiv livsstil.

Jeg lytter rigtig meget til dine ønsker, da det er vigtigt for mig, at du er i fokus, og fordi der ikke findes en enkelt løsning, som passer til alle.

Din succes er i sidste ende min succes, så vi skal sammen nå dine mål, og vi finder i samarbejde den bedste måde at klare det på. Hos mig vil du føle, at dit forløb bliver enkelt og overskueligt, så du nemt kan holde overblik og fokus, og dermed opleve, at du får succes med dit forløb.

Kan du se mig som personen, der skal hjælpe dig med at nå dine mål, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Ikke kun uddannelser - Men masser af erfaring

Sport og fitness har været en del af mit liv siden jeg var 8 år. I mine teenager år og frem til jeg blev mor, har jeg haft mine personlige kampe hvad mad og selvværd angår. Jeg har haft et usundt forhold til mad igennem alt for mange år, og trænet alt for mange timer end hvad der var nødvendigt. Har prøvet alle slags slankekure og har været mester i yoyo effekten.
Men alt dette har heldigvis ændret sig. De sidste tre år har jeg virkelig indset hvad der skal til og min krop og sind er i dag fuldstændig i balance og har endelig skabt et naturligt forhold til maden. Trods to graviditeter og et vægttab på over 25 kg, har jeg aldrig været mere tilfreds med mig selv, end hvad jeg er idag.
Med alt den erfaring i bagagen har jeg dermed fuld forståelse for, hvorfor det er så svært for mine kunder at tabe sig eller opnå drømmekroppen, og ved hvad der skal til for at komme ud af den onde cirkel.
Min sygeplejefaglige uddannelse har medført en naturlig forståelse for kroppens funktioner, og jeg forstår vigtigheden i, at have en holistisk tilfreds og komfortabel krop & sind. Jeg vil kunne hjælpe dig med, hvad der står i vejen for at du oplever dette.
Kan du genkende noget af det jeg har været igennem og stadig ikke fundet ud af hvad der skal til for at smide de sidste 5 kg, 10 kg eller mere? Så tøv ikke med at dele din historie med mig, og sammen vil vi finde et forløb der vil hjælpe dig med at opnå dine mål. 

Skal jeg hjælpe dig?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.

Uddannelser

PROFESSIONSBACHELOR I SYGEPLEJE

University College Næstved

  • Uddannet siden 2016.
  • Arbejdet med rehabilitering og genoptræning i 3 år.

NEXT

Uddannelse København

➝ Personlig træner
➝ Fitness Instruktør
➝ Kostvejleder
➝ Outdoor instruktør
➝ Funktionel instruktør
➝ Bike instruktør

  • Uddannet siden 2013.
  • Arbejdet i forskellige fitnesscentre.
  • Store successer med adskillige bootcamps og individuel træningsforløb, samt holdtræning

FITNESS WORLD EDUCATION

  • Stram op og puls/styrke uddannelse siden 2012.
  • Arbejdet som puls/styrke holdinstruktør i forskellige fitnesscentre igennem 4 år.

EMS REVOLUTION

  • Certifikeret EMS Revolution Trainer siden 2020.

GRAVID- OG EFTERFØDSELTRÆNING

  • Certifikeret i 2020

CUPPING MASSØR

  • Certifikeret i 2022