Hypervibe

Den vibrerende platform bevæger sig op og ned, nogle få millimeter af gangen, i den indstillede hastighed. Denne vibrerende bevægelse, forplanter sig videre ud i din krop

Hvad er hypervibe?

Hypervibe vibrationstræning er en helt ny måde at træne på. Du forbedrer kredsløb og cirkulation, får stærkere knogler og muskler. Træningen booster dit hormonsystem, og øger din følelse af velvære og tilfredshed, samtidig med din krop får at mere trimmet udseende.

2 gode grunde til at vælge Hybervibe:

➝ Vibrationstræning er en hurtig og effektiv træningsform, som giver dig stærkere muskler og knogler. Den stimulerer og styrker dine led og ledbånd samtidig med du får en flottere krop.

➝ Vibrationstræning øger cirkulationen af blod og lymfevæske. Affaldsstoffer fjernes hurtigt og effektiv. Ødemer og hævelser af benene reduceres og energiniveauet stiger.

Hvordan påvirker Hypervibe din krop?

Træning med Hypervibe påvirker specielt din krop på tre måder:
1. Øget tyngdekraftspåvirkning
Når platformen hæves, bliver din krop presset opad. Det som du mærker, er tyngdekraften, også kaldet G-kraften, hvor ”G” står for gravity. Maskinen udsætter din krop for en øget påvirkning af tyngdekraften. Når din krop udsættes for en øget tyngdekraftspåvirkning, reagerer den ved at øge styrken og tonussen af musklerne.
2. Muskler og reflekser
Platformens bevægelser forplanter sig til dine led og skaber bevægelse, som forplanter sig videre til muskler og bindevæv. Muskler og bindevæv er hæftet fast til dine led, og denne forplantning af bevægelser, giver kraftige muskelsammentrækninger, på samme måde som når lægen tester dine reflekser ved at banke dig under knæet, og dine nerver sender besked til musklerne om at trække sig sammen.
3. Rytmisk bevægelse
Den hurtige bevægelse op og ned, skaber bølger af bevægelser op gennem dit bindevæv. Ved lav hastighed, kan du se hud og muskler skvulpe ligesom vand. Disse bevægelser spreder sig ud i hele din krop. Intensiteten af disse bevægelser, indstilles ved at øge eller reducere mængden af G-kraft. Denne rytmiske bevægelse øger samtidig cirkulationen af blod og lymfevæske. Dette giver en mere effektiv rensning af affaldsstoffer, reducerer ødemer og så sikrer den øgede cirkulation, at led og muskler bliver varmet hurtigere op. Ved lave indstillinger fungerer de rytmiske bevægelser, som massage.

Har du spørgsmål?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.

Kontraindikationer og forholdsregler

Der har indtil nu ikke været nogle indikationer på at helkrops vibrationstræning på en højkvalitets svingbar platform, udgør nogen risiko for gravide kvinder. Alligevel anbefaler Hypervibe ikke at deres maskiner anvendes i forbindelse med graviditet.

Følgende tilstande kan være kontraindiceret i forbindelse med helkrops vibrationstræning:

  • Nogle typer af metalimplantater.
  • Galde og nyresten.
  • Nyere knoglebrud.
  • Akutte inflammatoriske tilstande.