Happy2Fitness

Hos Happy2Fitness, tilbyder jeg personlig træning samt bootcamps forløb med andre ligesindede. Hvis du har spørgsmål til noget her på siden, er du velkommen til at kontakte mig.

Personlig træning

I samarbejde med Happy2fitness tilbyder jeg  personlig træning som indebære meget mere end bare træning. For mig handler personlig træning netop om det personlige. Jeg skræddersyr altid et individuelt træningsforløb ud fra din situation og dine ønsker. Sammen skal vi arbejde på at skabe en ændring i dit liv og gøre dig sundere. 

Mine træningsforløb er baseret på en bred viden fra mine mange uddannelser og flere års erfaring med træning. Derfor kan du altid forvente et effektivt træningsforløb, så vi sammen kan nå dine drømme og mål.

I et forløb vil jeg være din motivator og sparringspartner, så du vil aldrig stå alene. Jeg vil være der til at guide, støtte og motivere dig igennem forløbet og sætte dig i stand til efterfølgende at videreføre din nye og sundere livsstil. Din succes er i sidste ende min succes.

Happy2Fitness medlemskab er påkrævet. Hvis du melder dig ind i forbindelse med et forløb hos mig, så slipper du for oprettelsegebyr og kan få rabat i den månedligydelse

Gravid-træning

Træning som gravid kan både være med til at forberede dig fysisk til fødslen og øge dit psykiske velvære under graviditeten. Det er kort sagt sundt for både dig og barnet, og i dag anbefales det, at gravide bevæger sig 30 minutter dagligt i alle tre trimestre. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan træningen bør se ud, i takt med at maven vokser. Hvordan holder vi bedst den gravide krop aktiv? Hvad bør man undgå? Og er der noget, der er særligt gavnligt at have fokus på? Netop det vil træningen være baseret på.

Der vil være fokus på holdning, core og bækkentræning, som kan hjælpe dig med at lindre smerterne og styrke din krop. Alle som går igennem en almindelig graviditet uden store gener, kan deltage på holdet.

Mor & baby-træning

Mor/baby-træning er til dig, der ønsker at komme i form igen efter fødslen. Her træner vi hele kroppen med særligt fokus på maven, ryggen og ikke mindst bækkenbunden, som har været ekstra belastet gennem graviditet og fødsel.

Du er velkommen på Mor/baby-træning efter din 8-ugers undersøgelse, eller når du har fået ok til at træne fra din læge. Din baby er også meget velkommen på holdet. Musikken og lydniveauet er tilpasset, så de små også kan være med. Alle kan være med. Jeg skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt. 

Har du spørgsmål?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.