Epinutrics - Naturligt kosttilskud fra Norge

Det kan være en jungle at finde rundt i alverdens mærker af kosttilskud.

Jeg har gjort forarbejdet for dig og valgt at forhandle denne norske serie af kosttilskud.

Ikke nok med at den er fuldstændig naturlig og fri for fyldemidler og andet kemi. Så dækker alle produkterne utroligt bredt med op til 56 forskellige næringsstoffer i en enkelt pille.

Derudover indeholder de også alle de 8 essentielle aminosyrer, samt probiotica.
Det betyder at du i de fleste tilfælde kan blive dækket fuldstændigt ind, med bare 2-3 produkter. 

Får du lavet en vitamintest hos mig, vil jeg ud fra din rapport finde de helt rigtige kosttilskud for dig som kan hjælpe dig med at dække dine behov og mangler. 

Epi-ernæring hjælper med at reparere din krop.
Hvorfor EPI-ernæring?
Moderne videnskab viser, at menneskekroppen er mere påvirket af miljøet end den genetiske arv. Dette påvirker også, hvordan vores kroppe absorberer ernæring. Her er udviklet en række naturlige EPI-tilskud, der er lavet til ekstraordinær let optagelse og har en patenteret formel for maksimal effekt.

Der er mange produkter derude som lover en kur for alle former for diagnoser. Desværre har mange produkter ingen eller meget ringe effekt, fordi indholdet er for svagt eller ikke bliver optaget i kroppen, grundet andre mangler.

EPINUTRICS har vendt dette rundt og har gjort alt for at lave et produkt, der sætter patienten i fokus.
Den nye serie af EPI-kosttilskud er lavet til læger og terapeuter, som kan se og måle hver patients trivsel og fremgang.

Læse mere på http://epinutrics.info/

Har du spørgsmål til produkterne?

Epinutrics tilbydes i forbindelse med Cell-Wellbeing vitamintest. Efter testen kan jeg finde lige præcis den kosttilskud som matcher testens resultater.

Valentus produkter anbefaler jeg i forbindelse med den træning jeg tilbyder, så du får mere energi og opnår hurtigere resultater med dit vægttab.