EMS TRÆNING

EMS står for elektronisk muskel stimulation. EMS bygger på centralnervesystemets eget naturlig princip, ved at sende regelmæssige små strømimpulser til hjernen, der får musklerne til at gøre det, du vil have dem til.

Hvad er EMS?

EMS står for elektronisk muskel stimulation. EMS bygger på centralnervesystemets eget naturlig princip, ved at sende regelmæssige små strømimpulser til hjernen, der får musklerne til at gøre det, du vil have dem til.

EMS benytter sig af samme funktioner, og forstærker de impulser der kommer fra din egen krop. Her kan muskelgrupperne stimuleres i forskellig grad, alt efter, hvad du ønsker.

Med 150 gange flere muskelsammentrækninger end ved almindelig træning, svarer 20 minutters EMS-træning til 3 timer i et almindeligt fitnesscenter.

Kombinationen af personlig træning med EMS, er den mest effektive træningsmetode, du kan opleve, hvis du vil opnå dine mål. Med den innovative og moderne træningsform, hjælper jeg dig at overkomme enhver mental og fysisk udfordring, der står i vejen for din træning og udvikling.

6 Gode grunde til at vælge EMS

Spar tid

På bare 20 minutter stimuleres alle de største muskelgrupper på samme tid. Du får en træning som svarer til 3-4 timers træning i et normalt fitnesscenter.

Genoptræning af ryggen

Hvis du døjer med rygsmerter, grundet et stillesiddende job, eller har haft skader, hjælper EMS-træning dig med hurtigt at komme i gang igen.

Ned i fedtprocent

EMS-træning fremmer et højt metabolisk aktivitetsniveau under – og i mange timer efter – en træningssession. Jo højere dit stofskifte er, jo bedre vil din krop forbrænde fedt og opbygge mager muskelmasse.

Øger blodcirkulation

EMS-træning forbedrer kredsløbet og sikrer en bedre blodforsygning til vævene omkring musklerne, hvilket er den mest effektive måde at reducere cellulite (appelsinhud) på. Det øget kredsløb hjælper også markant med at løsne muskelspændinger og myoser.

Muskelopbygning

Mit muskelopbyggende program er ikke kun til dig, der vil definere musklerne. Det er også designet til dig, der vil styrke dem efter en skade. EMS-træning er op til fem gange så effektivt som traditionel træning.

Skånsom mod dine led

Vægttab er et af de mest almindelige, men også mest udfordrende, træningsmål. EMS-træning fremmer et højt metabolisk aktivitetsniveau under – og i mange timer efter – en træningssession. Jo højere dit stofskifte er, jo bedre vil din krop forbrænde fedt og opbygge mager muskelmasse.

MOMMY MAKEOVER MED EMS

Efter en graviditet mister du styrke, muskelvolumen reduceres og bindevævet er typisk udspillet. EMS- og Hypervibe træning er ekstra velegnet til at genopbygge én bestem muskel eller enkelte muskelgrupper. Det er også effektivt til bækkenbundtræning, da de adduktorer og nerver, der forsyner bækkenbundsmusklerne, automatisk styrkes og stimuleres igennem EMS- træning og Hypervibe og inkontinens kan forhindres efter blot et par sessioner.

Se hvor effektiv EMS træning har været for mig efter kun 2 måneder.

Book tid til en konsultation og sammen vi skaber den perfekte Mommymakerover-pakke til dig.

FIT COUPLE MED EMS

EMS dragterne haves i to størrelser, og derfor kan man træne sammen som par.

Par-træning er en god motivationsfaktor, da man i fællesskab kan støtte og presse hinanden til at komme afsted til træning. Dermed er det en fælles projekt der kan føre jer tættere på hinanden som par.

Ønsker i at komme i bedre form, tabe jer, blive stærkere, og evt. indføre et sundere livsstil i jeres hverdag?

Så book jer ind til en gratis konsultation og sammen finder vi den perfekte program der passer jer.

Har du spørgsmål?

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.

Fordele ved at træne med EMS

Det gør ikke ondt
Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker. Selve træningen kan være meget intens, men selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende.

Alle kan gøre det
Uanset om du er 18 eller 90 år. EMS-træningen vl hjælpe dig til at opnå dine træningsmål og ønskede figur. Så hvad end du er, professionel sportsudøver, eller ikke har trænet i årevis, så kan Jeg hjælpe dig.

Den bedste effekt
Elektroderne placeres præcist på de store muskelgrupper, så impulserne altid rammer rigtigt. Resultater kan ses efter blot 10 gange.

Hvem kan trænes af EMS?

EMS kan benyttes af alle ligemeget alder og køn. Årsagen til at anvende elektrostimulering vil altid komme an på kundens behov, mål, fysiske tilstand eller underliggende patologier, hvilket er den første ting, jeg som professionel coach vil vurdere.

Kontraindikationer

 • Gravid
 • Epilepsi
 • Brok
 • Infektionssygdom
 • Diabetes
 • Kræft
 • Linseimplantat
 • Pacemaker
 • Nedsat blodcirkulation
 • Stærk blødningstendens
 • Virus eller bakterieinfektion
 • Åbent sår