En scanning af dine hårrødder giver dig nemt overblikket.

Cell Wellbeing

Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, for meget væske i kroppen og vægtproblemer?
Så kan det simple svar være, at du lider af næringsmangel!

Vores jord og mad bliver mere og mere næringsfattig bl.a. og det er blevet svært at spise på den rigtige måde, så man får dækket alle næringsbehov. Vi danskere er ”rigtig gode” til at spise alt for meget varmetilberedt med, hvor op til 70% af næringsstofferne er ødelagt.

En simpel hårscanning kan vise dig, hvad du er i underskud af, i forhold til:
vitaminer
mineraler
essentielle fedtsyrer
aminosyrer
antioxidanter m.m.

Svaret kommer retur fra analysecenteret efter bare 15 minutter ved hjælp af Cell wellbeings epokegørende hårscanningsteknologi, og du modtager dit personlige kostprogram til Optimal Velvære. Bliv klogere på dit genetiske potentiale og optimer din sundhed.

Ved at kortlægge dit genetiske potentiale får du mulighed for at frigøre dig fra dine genetiske begrænsninger og opnå langt større velvære.

Den moderne livsstil udsætter os for mange påvirkninger, der har indflydelse på vores krops sundhed og vores generelle velvære. Det handler både om den mad, du spiser og de næringsstoffer, du optager fra maden, og om de mange andre miljømæssige påvirkninger i hjemmet og på arbejdspladsen. Disse påvirkninger kaldes under ét for epigenetik.

Forskerne har fundet ud af, at dine genre i høj grad er påvirket af det miljø, du befinder dig i – med helt op til 98% i nogle tilfælde. Denne opsigtsvækkende kendsgerning fortæller samtidig, at det ikke kun er din genetiske arv, der styrer dig, men at du i stedet kan vælge at tage kontrol over din egen skæbne.
Med Cell Wellbeing digitale hårscanningssystem kan du nu få viden om dine personlige epigenetiske indikatorer i løbet af 15 minutter – bare ved hjælp af 4 hårrødder.

Hår har en fantastisk, næsten uforgængelige biomarkør – en slags fingeraftryk, der bærer en masse personlige oplysninger om din genetik og din krops tilstand. Dine hårrødder bliver scannet digitalt og via en sikker internetforbindelse sendt direkte til vores teknologicenter i Hamborg.
Her behandler og kortlægger vores kraftige super-computersystem alle de relevante epigenetiske informationer om netop dig.

Over 800 centrale sundhedsindikatorer bliver kortlagt og bruges til at udarbejde de diagrammer og tabeller, der indgår i rapporten med dit personlige 90-dages optimeringsprogram.

De ni kategorier af indikatorer og punkterne under hver er sorteret efter. Hvor vigtige de er for netop dig. Det gør det hele let at se, hvad du skal prioritere, og at følge kostforslagene.

 • Meget høj relevans – Prioriterer
 • Høj relavans – Anbefales
 • Moderat relevans – Overvej
 • Normal relevans – Normal

Din rapport indeholder:

 • Ni kategorier, som dækker mere end 800 faktorer, der påvirker netop dig.
 • En liste over madvarer, du bør undgå i 90 dage.
 • En liste over tilsætningsstoffer, du bør undgå, samt information om disse.
 • Et 90-dages sundhedsprogram, som omfatter næringsstoffer, fødevarer, vand og livsstilsfaktorer.
 • En liste over madvare, du bør spise eller få mere af.
 • Skemaer, som gør dig i stand til selv at tjekke din fremgang.
 • Baggrundsinformation om de forskellige kategorier.

Bestil tid i dag

Send en forespørgsel, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. De allerbedste hilsner fra Jasmine.